Skip to main content

Webdesign og SEO der flytter kunder

Man kan næsten alt på nettet, men hos ORIGINALEN synes vi, det er mest interessant at beskæftige os med det, der giver dig flere kunder i butikken. Derfor starter vi med målet og arbejder os tilbage til den løsning, der skiller dig ud og flytter kunder.

Vores eget mål er, at du får et frustrationsfrit website. Derfor tilbyder vi naturligvis både cms, e-handel og hosting, og hos os kan du være sikker på at idé, grafik og teknik arbejder sammen, for vi løser hele opgaven her i huset.

Webdesign i CMS?

Jeres nye webdesign, kunne vi evt. lave i vores eget hosted CMS system, eller evt Wordpress eller TYPO3 - som vil give jer mulighed for selv at opdatere jeres budskaber løbende.

Webdesign i Shop System?

Skal jeres nye webdesign, ende ud i en online shop løsning, hvor i kan sælge jeres produkter, har vi alle løsningerne ved hånden.

Webdesign der fungerer

Du får et frustrationsfrit website, der afspejler din virksomhed, er klar til SEO, fungerer på alle platforme, og er let at opdatere.

Der findes en masser løsninger vi kan benytte til webdesign af jeres nye hjemmeside. - Skal vi tage en snak om det ?

Med garanti et anderledes webbureau end du er vant til!

Søgemaskineoptimering er en kunst - Har du styr på jeres SEO?

Søgemaskineoptimering også kaldet SEO, går i al sin enkelthed ud på at forsøge at komme så højt op i søgeresultaterne på eks. Google som overhovedet muligt.

Hos ORIGINALEN hjælper vi dagligt vores kunder med marketingskampagner, herunder også Google adwords og facebook annoncering.

Men hvad med at spare på nogle af de online annonceringskroner, ved blot at komme til at ligge bedre på de ord dine kunde anvender når de skal fange jer, og jeres produkter. Det er muligt med den rette søgemaskineoptimering og en decideret SEO strategi, at forene de to verdener, så i får det bedst mulige resultat og afkast af markedsføringsbudgettet. Jo mere SEO arbejde vi ligger i jeres hjemmeside, jo bedre placeringer i søgemaskinerne er der chanche for, og i den sidste ende kan der skæres lidt ned på betalte annonce kampagner, da resultatet bliver bedre placeret på Google.

Snak SEO med Per Ahm, det er en videnskab og ikke noget man bare lige gør, og det er et langt sejt træk.

Så vil du op og ligge nummer 1 på Google i morgen – kan vi ikke hjælpe dig. ;o)

Vi vil gerne arbejde hårdt på at få jeres side op og ligge godt, men vi kan ikke arbejde med garantier i denne verden desværre.