Skip to main content

Information om databehandling hos ORIGINALEN

Hos ORIGINALEN respekterer vi dit privatliv, og vi ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi gemmer, hvordan de bruges, og hvornår de slettes.

I forbindelse med EU's nye persondataforordning (GDPR) har vi indført en række nye tiltag, som du her kan læse mere om.

Aldrig deling af data

Lad os starte med at slå fast, at vi selvsagt aldrig kunne drømme om at videregive eller videresælge vores værdifulde kundedata.

 

Forretningsbetingelser

Vi har lavet denne tilføjelse til vores forretningsbetingelser:

13. Persondata

Bestiller indestår for, at oplysningspligten i henhold til persondataforordningen over for de registrerede personer i det materiale, der skal anvendes for ORIGINALENs løsning og efterfølgende opbevaring af opgaven hos ORIGINALEN, er iagttaget. 

Se Salgs- & leveringsbetingelser ved ORIGINALEN ApS i sin fulde længde her.

 

Databehandleraftaler

Over for vores trykkunder, er der ikke behov for at udarbejde databehandleraftaler, da vi er dataansvarlige og ikke databehandlere.

Internt har vi naturligvis udarbejdet fortegnelser om kundedata og personaledata.

 

Dit ret til sletning

Du kan til enhver tid blive slettet fra vores systemer, ligesom vi har udpeget en dataansvarlig, som kan besvare spørgsmål. 

Per Ahm
per@originalen.com 

 

Dokumentation

Fortegnelse, kunder (.pdf)

Fortegnelse, personale (.pdf)

 

Benytter du ORIGINALEN til hosting af hjemmeside?

Benytter du ORIGINALEN og derved Pahm ApS, som er hovedvirksomheden bag ORIGINALEN ApS under Cvr nr. 30561317, til opbevaring af personfølsomme data, skal du som dataansvarlig bla. have en databehandleraftale, for at leve op til kravene omkring databeskyttelsesforordningen som træder i kraft den 25. maj 2018 

Anmod om en databehandleraftale med Pahm ApS

Ønsker du at modtage en databehandleraftale fra Pahm? Så skal du sende virksomhedens navn, adresse, cvr-nummer, samt detaljer på den dataansvarlige kontaktpersonen til mail@pahm.dk, og så vender vores compliance team tilbage til dig.


Pahm ApS har underdatabehandleraftale med Curanet A/S, som forestår dataopbevaring for Pahm ApS. Herunder findes relevant dokumentation i forbindelse med underdatabehandleraftalen.

 

Office 365 og Azure
Vær opmærksom på, at databehandleraftalen med Pahm ikke knytter sig til en Office365-løsning.

Dette skyldes, at Pahm udelukkende videresælger Office 365 og Azure. Når vi kun fungerer som formidler af licensen, vil Pahm ikke foretage nogen reel databehandling af persondata, i forbindelse med salget af softwaren. Derudover opbevarer Pahm heller ikke noget O365 data, det hele ligger ved Microsoft.

Derfor skal databehandleraftalen indgås med Microsoft. Vi har fået at vide af Microsoft, at deres nuværende databehandleraftale ligger indeholdt i deres Online Services Terms.

Disse terms kan findes på hjemmesiden: http://www.microsoftvolumelicensing.com/DocumentSearch.aspx?Mode=3&DocumentTypeId=31