Skip to main content

Grafisk design og lækkerier

En god grafisk stil udtrykker virksomhedens værdier visuelt. Farver, former og fonte skal signalere, hvem virksomheden er og skille den ud fra konkurrenter og kolleger. Og fungere i alle medier og materialer.

Vi tager udgangspunkt i din eksisterende stil og retter til – nænsomt eller grundigt, alt efter hvad der skal til for at vise, hvordan du skiller dig ud.

Skiller du dig ud ?

Kom ud over kanten...

I en verden hvor vi rammes af kommunikation fra alle sider gælder det om at skille sig positivt ud. Vi hjælper dig med at blive mere synlig og skille dit budskab ud fra mængden. Vores bedste sparringspartner i et sådan forløb, er derfor også vores kunde. Det kræver sit mod at turde skille sig ud, men vores erfaring viser at det kun styrker det færdige resultat, at vi arbejder os væk fra mængden. Tempoet og flyet er op til kundens temperament - er det en Boeing 737 eller en F16 der er behov for?

Vi giver os tid til at gøre lidt ekstra ud af din opgave - så du rammer plet med dit budskab.

Effekter brugt på den rigtige måde, og i rette mængde kan være med til at løfte budskabet og holde interessen fanget. Vi vælger ofte alternative materialer i det omfang, hvor din opgave kræver det - eller hvor vi kan se det gavner budskabet.

Ofte flytter vi grænser hos vores kunder og det er vi stolte af!