Skip to main content

Konceptpushere, Idébomber og problemknusere.

Det er ikke svært at få gode idéer.

Men at satse på de rigtige og følge dem ikke bare til dørs, men helt ned på bundlinjen, er en kunst. Den kunst mestrer ORIGINALEN.

Vi er idébomber og problemknusere og løser hele opgaven. Fra skæv idé til færdig multimediekampagne, messestand, magasin eller, hvad vi nu finder på for at skille dig ud.

Vi har stærke personligheder i huset og et stort netværk af dygtige eksperter.

Vidste du...

– at ORIGINALEN har udviklet sig fra at være en ren grafisk produktions virksomhed til et kreativt bureau - med fokus på idé og originalitet. Idag indeholder vi kommunikationsrådgivning, kreativ tegnestue samt tryk & digitalprint. Det betyder at vi kender til processerne fra start til slut.

– at det er til din fordel, at alle processer er kendt i huset! Vi er alle fagfolk med mange års erfaring i branchen og ikke mindst uddannet i at skabe værdier via kommunikation.

Vi tror på at man skal gøre det man er god til og lade andre om at gøre det de er gode til. Derfor har vi naturligvis også en bred vifte af samarbejdspartnere, der hver især er super skarpe indenfor deres fagområder. Det betyder at vi kan tage imod enhver udfordring og det vi leverer kan vi stå 100% inde for.

Hos os får du altid et ærligt svar - ingen er tjent med salgsgas. Vi er ikke  bange for at svare - også selvom svaret ikke var det du forventede at høre.

Med ærlighed kommer alle længst...


Kontakt Per Ahm, for en snak om netop dine udfordringer.

Hos os får du altid et ærligt svar - ingen er tjent med salgsgas.