Skip to main content

FSC® Tryksager fra bæredygtige skove hos ORIGINALEN

ORIGINALEN er FSC-certificeret. Det giver dig som kunde mulighed for at vælge en tryksag med dokumentation for, at den ikke belaster verdens bestand af skove.

Trykkeriet og designhuset ORIGINALEN fik sin FSC-certificering i august 2012 og kan tilbyde FSC-certificeret tryk, og FSC mærkede tryksager.

”Vi har længe tilbudt tryk på FSC-certificeret papir og i øvrigt sendt overskudspapir til genbrug, så da en af vores store kunder stillede krav om, at alle leverandører skal være FSC-certificerede inden udgangen af 2013, var det en kærkommen lejlighed til at tage det fulde skridt og få hele certificeringen,” siger Per Ahm fra ORIGINALEN.

FSC Tryksag - Papir brug med omtanke ...

Og så er der lige miljø-loppen der kildrer igen - vi elsker miljøet og tror på at vi skal værne uden at blive fanatiske. Vores egen brevlinie er FSC® certificeret. FSC-mærket sikrer, at papiret stammer fra skove, hvor der ikke drives rovdrift, dvs. at der ikke fældes mere træ end skoven kan nå at reproducere.

I en FSC-certificeret tryksag, kan træet fra skoven spores helt frem til det færdige produkt. Original Gmund som kvaliteten hedder, er klor- og syrefrit, pH neutralt og aldersresistent.

I vores digitale trykafdeling er vores huspapir desuden FSC-certificeret, og vi fører ligeledes papir med det nordiske varemærke svanemærket, der giver en garanti for at produktet er blandt de mindst miljøbelastende af sin slags, og samtidig er det af en høj kvalitet.

Ydermere sorterer vi alt vores affald lige fra printerpatroner til æbleskrog.

Med fælles indsats og FSC mærkede tryksager når vi længst...