Skip to main content

Kunderne fortæller om deres gode oplevelser med reklamebureauet ORIGINALEN

Endnu en gang tak for gode produkter og et godt samarbejde. Flere på adressen har efterspurgt dine kontaktoplysninger – så jeg sender dig simpelthen videre til andre projekter her på KEA :)

Linea Bering, Projektleder, KEA Erhverv

-------------

Originalen har forstået, at profilere os med en fin blanding af billeder og tekst. Vi har den røde tråd frahjemmeside til brochure og visitkort. Det virker.

Mogens Jørgensen, Septum a/s

-------------

"Jeg får løst opgaver med det store bureaus kreativitet og det lille bureaus fleksibilitet"

Gert Helenius, Erhvervschef Billund ErhvervsFremme

-------------

"ORIGINALEN tør godt, tilbyde produkter der er anderledes end hidtil, stadig med stor respekt til os som kunde"

Søs Løyche, HR Manager Vejle Rejser

------------- 

"ORIGINALEN har forstået, at profilere os med en fin blanding af billeder og tekst. Vi har den røde tråd frahjemmeside til brochure og visitkort. Det virker."

Mogens Jørgensen, Septum a/s

------------- 

"Hvor er jeg stolt af at du vil have mig som kunde… Ikke nok med at direktøren for TORO pop-up sprinkler har rost dit arbejde med min hjemmeside om automatisk havevanding, men i dag ringede ejeren af firmaet der importer ambrogio plæneklippere og roste dit arbejde."

Claus Eskildsen, Jysk Havevanding

-------------

Gennem nogle år har vi, Tech View, benyttet ORIGINALEN og det med stor tilfredshed. ORIGINALEN har altid ageret og leveret hurtigt, præcist og korrekt materiale. Modtager ORIGINALEN opgaven før frokost en given dag, har vi til dato modtaget jobbet dagen efter. Endelig leverer ORIGINALEN til konkurrence dygtige priser.

- Tak for et godt samarbejde,

Niels, Tech View

-------------

Jeg er godt tilfreds med samarbejdet med ORIGINALEN. De er altid hurtige og fleksible, når vi har dtp-, tryk- eller printopgaver, der skal løses. Kvaliteten er i orden, og så er det jo altid dejligt at gøre forretninger med glade og positive mennesker.

Tommy Refshøj, Refshøj Marketing

-------------

Club La Santa er meget glade for samarbejdet med ORIGINALEN.

Vi har ofte behov for at få løst en bred vifte af vidt forskellige printopgaver, og tit er der tale om hastesager. 

ORIGINALEN løser altid opgaverne meget professionelt og hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Søren Starup, Club La Santa A/S

-------------

Medarbejderne i Kirkbi huset har ret ofte brug for ORIGINALENs hjælp til diverse kopi- eller trykkeopgaver – og ofte med kort varsel.

Jytte Vilstrup, der er koordinator på disse opgaver, fortæller at opgaverne i langt de fleste tilfælde bliver udført til den ønskede tid og i en kvalitet, der ligger i top. Vi er glade for samarbejdet med ORIGINALEN og giver vores bedste anbefaling.

Kirkbi A/S

-------------

Vi har gennem mange år samarbejdet med ORIGINALEN og betragter dem som en solid, flexibel og loyal samarbejdspartner. Skulle vi glemme et par detaljer, er de der heldigvis med det samme, så opgaverne til vore kunder bliver korrekte.

Fin Form A/S

-------------

ORIGINALEN har gennem en årrække været en af vores primære samarbejdspartnere indenfor det grafiske område - og har således fungeret som sparringspartner både på den kreative del og på trykning af opgaven. Store som små opgaver er - trods kort tidshorisont til tider - blevet løst til vores tilfredshed.”

The HandySitt Company

-------------

ORIGINALEN vandt i vores licitation vedr. grafisk design og trykning af vores nye image brochure. Det gode resultat er opnået gennem tæt samarbejde, med ORIGINALENs grafiske ideer og vores faglige ønsker.

Vi kan kun på det varmeste anbefale ORIGINALEN, og sikker på at de kan løfte enhver opgave, som de kommitter sig til. 

Vagn Kristiansen, Stansomatic A/S

-------------

Det var et par af de gode grunde til at bruge os!

... Og der er 1.062 andre :-)