Skip to main content

Skil dig ud med print i storformat

Hos ORIGINALEN sætter vi en ære i at skille dig ud, så selvfølgelig får du også storformatprint  hos ORIGINALEN. Print i storformat anvendes oftest til rool-ups , bannere, plakater og fotostater, udsmykning på udstillinger, messer, gallerier osv.

Storformatprint hjælper nemt dit budskab direkte ind på nethinden når det gælder den visuelle effekt og formidling af dit budskab.

Storformatprint  giver et yderst flexibelt medie og et hav af muligheder af materialevalg. Vi benytter b.la. storformatprint til bannere, skiltning, dekoration og udstillinger.

Vi printer på (næsten) alt, og mulighederne for materiale valg er mange når det gælder storformatprint.

Snak storformatprint med ORIGINALEN, vi kan (næsten) alt. 

Vi mener bestemt vi har konkurrencedygtige priser på storformatprint, og vores netværk af leverandører samt moderne storformatprint maskiner sikrer dig en hurtigt leveringstid, og måske endda markedets bedste service.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at fange en af os originaler på telefon 7650 2030, vi sidder klar til at hjælpe dig gennem junglen.

Bliv set som du gerne vil ses, på din næste messestand.

ORIGINALEN har et hav af samarbejdspartnere som kan hjælpe os og vores kunder sikkert i mål, hvad enten vi snakker en messestand på 12 kvadratmeter eller om i har taget det meste af en messehal selv.  

Vi printer på (næsten) alt!

Kontakt ORIGINALEN i dag - hvis du gerne vil ses på din næste messestand.