Skip to main content

Prodir kuglepenne med logo tryk

Som alt andet vi leverer, ønsker vi også kun de bedste kuglepenne på markedet til vores kunder. Vi har gennem en årrække udelukkende benyttet Prodir som leverandør på vores reklamekuglepenne med tryk.

Prodir har været ledende i produktion og distribution af kuglepenne med logo siden midten af 1970'erne. Prodirs reklamekuglepenne er altid nyeste generation af miljøvenlige produkter, banebrydende design og høj kvalitet.

En kuglepen i lækkert design og høj kvalitet gør et stærk nok indtryk i hukommelsen på dine kunder, og det får de når de får en Prodir kuglepen med dit logo i hånden.

Søg inspiration i Prodirs store onlinekonfigurator , hvor du får et indblik i de mange muligheder du får med Prodir reklamekuglepenne, og du kan bygge din egen kuglepen, i konfiguratoren og finde frem til lige præcis den model og opbygning du kunne tænke dig en pris på. Kugelepens konfiguratoren finder du her!

Ring til Per Ahm på 76502030 og få en snak om Prodir kuglepenne med logo tryk, eller send en konkret prisforespørgsel på den model og konfiguration du kunne tænke dig på per@originalen.com