Er dit website mobilvenligt efter d. 21. april 2015?

Google ændrer sine søgealgoritme på mobile enheder.

Fra d. 21. april 2015 rangerer Google websites ud fra deres mobilvenlighed. Det skyldes, at Google ønsker at give brugere de mest relevante resultater, når de anvender mobiltelefonen eller andre enheder til at søge på Google. 

Det betyder at efter d. 21. april 2015 vil websites med indhold, der ikke er mobilvenligt, få lavere placeringer i søgeresultaterne, når brugerne søger fra mobile enheder.

Hvad betyder det for mig?

Hvis dit website ikke er mobilvenlig pr. 21. april 2015 kan det betyde at du vil opleve et fald på trafik fra mobile enheder i forhold til den trafik du har nu.

Hvorfor denne ændring?

Mange mennesker søger i dag på nettet via mobiltelefoner og andre mobile enheder. Google har valgt at tilpasse deres søgealgoritme brugernes konkrete adfærd. Ændringen påvirker mobile søgninger på alle sprog i verden og får en betydningsfuld indvirkning på Googles søgeresultater. Brugerne vil opleve, at det bliver lettere at finde relevante søgeresultater af høj kvalitet, der er optimeret til deres mobile enheder. Læs den officielle udmelding fra Google her. 

Hvordan finder jeg ud af, om mit website er mobilvenligt? 

Brug Googles test af mobilvenlighed. https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/?hl=da  

Hvis du allerede har et mobilt design på dit website, vil Google acceptere dit site som mobilvenligt, og du behøver ikke at gøre mere.

Hvordan kan jeg gøre mit website mobilvenligt?

Tag fat i ORIGINALEN på 76502030 – og lad os tage en snak om mulighederne for netop dit website.