Hold øje med din Page Rank på Google

Jeg har lovet lille indlæg omkring muligheden og vigtigheden af at følge sin Google Page Rank.

Lad os antage at du sælger glaskunst, og promoverer dette på din hjemmeside, og måske endda med en onlineshop tilknyttet. Så har du selvfølgelig en stor interesse i at dine potentielle kunder har en chance for at finde dig på nettet, og får lyst til at besøge din hjemmeside for at finde mere info og blive inspireret.

Der kommer din søgemaskineoptimering også kaldet SEO (Search Engine Optimization) ind i billedet.

SEO er kort fortalt den optimering du ligger i din online markedsføring af din hjemmeside, på samme vis som du måtte optimerer dine butiksvinduer, for at lokke dem fra det modsatte fortov, over på din side og lure vinduer.

SEO går altså ud på...

at gøre din side så interessant som muligt for dine kunder, men i høj grad også for eks. google, som er en blandt flere søgemaskiner som dine kunder kunne anvende, når de vil have deres lyst stillet online for at finde dine glaskunst produkter. For at fange så mange kunder som muligt kræver det butikken ligge godt med søgeresultater på eks. google, og allerhelst på side et.

SEO er benhårdt arbejde, og intet kommet af sig selv.

Hele hjemmesiden skal være kodet rigtigt, så du gør det nemt for google at fange den, den skal indeholde gode tekster om de enkelte produkter, og meget meget mere. Dette område er noget som man selv kan arbejde med, og bør overveje kraftigt i sin markedsføringsstrategi – men igen det er benhårdt arbejde, så søg hjælp for at få de små basale ting på plads, så du ikke skal arbejde dobbelt, men lige så vigtigt, at du ikke ødelægger noget for dig selv.

RankScanner

Men til kernen, og grunden til indlægget er at vi har promoveret et lille værktøj som kan hjælpe en, når man har udvalgt hvilke søgeord man gerne vil fanges på. Dette værktøj hedder: RankScanner, og findes i en gratis version til 10 søgeord… Hvad betyder det så ?

Jo – tilbage til glaskunsten.

Det kunne meget vel tænkes at i denne butik vil man gerne ligge godt på google på en række søgeord eller sætninger som disse:

  • Glaskunst
  • Kunst af glas
  • Flot glas kunst
  • Glasudsmykning
  • Udsmykning med glas
  • Og mange mange andre…

Dette lille program er så med til at følge dine placeringer på google, så du hele tiden har en ide om hvordan du ligger i søgeresultaterne, og du får en ide om hvilke søgeord der måske lige nu kræver ekstra arbejde. Herunder ser du et lille udsnit, hvor vi tester 2 søgeord: LOGOVAND og FLEXFONE, og får resultatet om at de lige nu ligger som nr. 2 og nummer 4 på google.

Tjek programmet ud her: RankScanner

Mod på mere SEO ??

 

Jeg håber det gav dig et lille indblik i muligheden, og husk søgemaskineoptimering er fast arbejde, så søg hjælp. Hos ORIGINALEN er vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Så tag endelig fat i os, for en snak om jeres muligheder.

Se evt. denne side om for yderligere info omkring SEO - søgemaskineoptimering

Per Ahm