ORIGINALEN indstillet til ErhvervsFremmeprisen 2013

Nogle af vore søde kunder har været så venlige at indstille ORIGINALEN til ErhvervsFremmeprisen 2013

Vi er super stolte af for andet år i træk at være indstillet til Erhvervsfremmeprisen!

Det er en pris der uddeles til en virksomhed, en forening eller en privat person som anerkendelse for en særlig indsats,og som har bidraget til at fremme erhvervsudviklingen.

Den årlige ErhvervsFremmepris uddeles i samarbejde mellem Den Jyske Sparekasse, JydskeVestkysten, Billund ErhvervsFremme og Billund Kommune.

I forbindelse med indstillingen, kom Lise Nørgaard fra JV.DK forbi og lavede et lille portræt:

Per Ahm vil gerne være en god knægt. Overfor sine kunder, sine medarbejdere og mennesker generelt – også dem, der ikke lige passer ind i samfundets kasser. Det handler om at give noget og modtage noget andet – og være jublende glad for at gå på arbejde otte ud af ti dage. Det er sådan, han driver sine virksomheder, Originalen, Pahm og det sidst ankomne Upgrading.dk, der er en foredrags- og kursusvirksomhed.

Indstillet til hæderspris

Nu er han for andet år i træk indstillet til Billund ErhvervsFremmes pris for sin forretningsfacon.

– Jeg er rigtig stolt og beæret over, at nogle bruger tid på at indstille os. Det betyder, at der er nogle, der lægger mærke til vores arbejde, og at vi laver noget godt, konstaterer Per Ahm.

For ham handler det om at give ærlige svar til kunderne, ikke at prakke nogen noget på, som de ikke har behov for, og lave noget til kunderne, som de kan mærke på bundlinjen. På strategien er ærlig snak det allervigtigste, og det har givet bonus.

– Vi er så forkælede, at vi i de seneste to år ikke har behøvet at opsøge nye kunder. Telefonen har ringet af sig selv. Det viser mig, at jeg har valgt rigtigt, konkluderer Per Ahm. "

Læs resten af artiklen her: Ærlig forretning er vejen frem.