Google har nappet dine søgeords data!

Google har nu lukket ned for muligheden for at se hvad dine kunder har brugt af søgeord, inden de besøgte din virksomhed på nettet.

Google har ”slukket” for et af de værktøjer vi bruger meget for at hjælpe dig, med at analyserer hvordan dine kunder finder din hjemmeside. Vi har i mange år haft den store glæde af at få oplyst hvilke søgeord / keywords dine kunder har søgt på, for at komme til din hjemmeside, når de kommer til dit website via Google - Det er nu slut!

Du har måske selv bemærket at der over en længere periode i din Google Analytics har stået “not provided” ud for et større og større antal af dine besøgende, og det er nu fra og med 23. september det eneste vi får, når vi snakker links fra organiske placeringer. Det gælder altså ikke dine Adwords kampagner!

Det er virkelig ærgeligt at Google lukker ned for denne funktion, da det har været et fantastisk stykkeværktøj, til at udvikle din virksomhed. Men vi må være kreative, og begynde at tænke i nye baner!

Google forsvarer sig med at det er for brugerens sikkerhed, og privatliv – hvilket er et svagt argument, når nu vi fortsat får detaljerne med fra Adwords kampagner.

Keep up the spirit – vi hjælper dig stadig gerne med din SEO / Søgemaskineoptimering, men er bevist om at der nu skal tænkes i andre baner.