Når klodsede visioner når himlen!

Som virksomhed glædes vi over at eksistere i et så visionært område, hvor udviklingen ikke ligger på den lade side, og man kan ikke undgå at blive inspireret af historien bag en lille virksomhed, der gennem 80 år har vokset sig til et kæmpe imperium.

Som borger og erhvervsdrivende i en lille by som Billund, hvor vi er så privilegeret at have LEGO, der med så store og visionære tanker og rødder solidt ankeret til byen, synes vi er en fantastisk gave. Når LEGO nu også vælger at bygge LEGO Huset i Billund by, og gør bymidten attraktiv for turismen fra hele verdenen, bør vi se som et kæmpe plus, og tage til os og udvikle os i samme retning – så byen lever op til den endnu mere spændende destination Billund fremover bliver.

Stærke rødder og troskab til byen

Beregninger viste at der kunne forventes godt 2 mill. besøgende til LEGO Huset om året, hvis det blev placeret i New York men kun knap 250.000 når placeringen bliver Billund. Men Billund skulle det være, det er her det hele er startet, og her historien skal fortælles, og det skal den i det samarbejde og den vision der er med at gøre Billund til Børnene hovedstad. (Capital of Children)

Når LEGO Huset står færdig bygget og åbner i 2016, vil de besøgende til huset i Billund vandre gennem en bygning, som ligner LEGO klodser bygget kreativtog fantasifuldt, og en inspirerende oplevelse både inde og ude venter. I det indyndende og lyse oplevelsescenter kan gæsterne få en aktiv og sjov, men samtidig lærerig og inspirerende oplevelse - med udgangspunkt i alt det, som LEGO ideen har at byde på.

Kjeld Kirk Kristiansen - "det bliver et fantastisk sted"

LEGO ejer Kjeld Kirk Kristiansen forklarerde på præsentations mødet at “LEGO Huset bliver stedet, hvor vi fortæller om LEGO ideens fortid, nutid og fremtid, og jeg er sikker på, at det bliver et fantastisk sted, hvor LEGO fans i alle aldre og deres familier og venner får en bred vifte af unikke LEGO oplevelser. Det er vores overbevisning, at LEGO leg udvikler børns evne til at tænke innovativt, og LEGO Huset giver os en mulighed for at konkretisere, hvad LEGO legen tilbyder, og hvordan den stimulerer børns kreativitet og læring.”

Bag den spændende bygning står “Arkitektfirmaet BIG (Bjarke Ingels Group)” som har kreeret en bygning, der indfanger alt det, LEGO legen og læring omhandler. 

ORIGINALEN ønsker Billund og LEGO tillykke med det flotte projekt, og vi glæder os til at følge udviklingen.

De bedste hilsner,
Per Ahm

Se videoen der fremviser den nye fremragende bygning LEGO Huset

//VIDEO:youtube:9kAB4cgX5QY:526:296//

Få historien bag LEGO

//VIDEO:youtube:-8B5pg9mrmI:526:296//